It is possible to determine the accumulated values

Moderator: GiD Team

BPA
Posts: 7
Joined: Thu Aug 08, 2019 8:53 am

It is possible to determine the accumulated values

Postby BPA » Wed Oct 23, 2019 11:37 am

Hi!


I wanted to know if i can have more values ​​at the end of the graph.
Since changing in interval data I can not have more points at the end of the graph so that its trend looks good.

Thanks.
User avatar
escolano
Posts: 1580
Joined: Thu Sep 18, 2014 3:31 pm

Re: It is possible to determine the accumulated values

Postby escolano » Thu Oct 24, 2019 3:59 pm

Sorry, I don't understand your question.
Which problemtype are you using?

Where and how is created/showed this graph?
It is the graph showing the 'table' values of a question field in preprocess, or it is a graph of some result in postprocess?

In the first case, can add a new row of the table pressing the 'down arrow' button that is showed clicking the entry field.
and can also use copy/paste (for example from Excel) to populate it.

Return to “Postprocess”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests