[GiDlist] error tcl script

Moderator: GiD Team

pablo p del castillo

[GiDlist] error tcl script

Postby pablo p del castillo » Sat Oct 23, 2004 9:55 am

Hello;

I was doing postprocess with "animate control" , so i was to preprocess, but i forget to close the "animate control" window, and now every time that i want to worl with view style, animate or similar it says Error tcl script. i uninstalled, and resinstall, but it never works, what can i do??

Advanced thanks


---------------------------------

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://listas.cimne.upc.edu/pipermail/gidlist/attachments/20041023/336535a0/attachment.htm
Enrique Escolano

[GiDlist] error tcl script

Postby Enrique Escolano » Mon Oct 25, 2004 10:10 am

Try to delete the "gid.ini" file (located for Windows 2000/XP in C:\Documents and Settings\your_user\Datos de programa\GiD)
After delete this file, when you start GiD, if not exists this file, it's re-created with default values.

Enrique Escolano
----- Original Message -----
From: pablo p del castillo
To: gidlist at gatxan.cimne.upc.es
Sent: Saturday, October 23, 2004 10:03 AM
Subject: [GiDlist] error tcl script


Hello;

I was doing postprocess with "animate control" , so i was to preprocess, but i forget to close the "animate control" window, and now every time that i want to worl with view style, animate or similar it says Error tcl script. i uninstalled, and resinstall, but it never works, what can i do??

Advanced thanks



------------------------------------------------------------------------------


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://listas.cimne.upc.edu/pipermail/gidlist/attachments/20041025/7d032f8b/attachment.htm

Return to “2004 - 2003”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests