inactive contextual option

Moderator: GiD Team

faramarz ranjbar
Posts: 7
Joined: Thu Sep 27, 2018 6:15 pm

inactive contextual option

Postby faramarz ranjbar » Sun Sep 30, 2018 2:43 pm

Hi
I built a model in GID and I want to select one or more nodes, but when I click on the right option, the first option (contextual) is disabled and I do not enable this option so I can choose nodes. Maybe it's possible Can you guide me so how can I active this option (contextual) until select nodes?
thanks in advance.
User avatar
escolano
Posts: 1566
Joined: Thu Sep 18, 2014 3:31 pm

Re: inactive contextual option

Postby escolano » Mon Oct 01, 2018 11:43 am

The selection of nodes is enabled only when a function is requiring to select this type of entity,
e.g.
if do you use a tool like
Utilities->List->nodes
then you can select the nodes,
but when the function has finished you cannot select them.

Return to “Other”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest